Music for a while: Konserter på Vinjeøra & Parkteatret Scene!

Date

Thursday, August 26, 2021
Sunday, September 5, 2021

Tora Augestad, vokal
Trygve Brøske, piano
Martin Taxt, tuba
Mathias Eick, trompet
Pål Hausken, perkusjon

Ingar Hunskaar, lyddesign

MUSIC FOR A WHILE - VINJEØRA

I ensemblet Music for a While fronter Tora Augestad et stjernelag av norske musikere; Trygve Brøske fra Stangvika på piano, Mathias Eick på trompet, halvt vinjeøring Martin Taxt på tuba og Pål Hausken på trommer og perkusjon. Det som spesielt kjennetegner Music for a While er deres personlige, organiske og kreative behandling av låtmaterialet. Enten utgangspunktet er Kurt Weills kjente kabaret­melodier eller sanger og stykker fra det klassiske repertoaret, så er to trekk fremtredende; vokalist Tora Augestads unike formidlingsevne og stemmekontroll og bandets klangmessige, improvisatorisk lekne og humoristiske håndtering av stoffet.

Music for a While er et unikt ensemble i grenselandet mellom improvisasjon og notert musikk med sjangeroverskridende og tidløse tolkninger av den klassiske sangskatten. 

Vinje Kirke, Vinjeøra Fredag 27. aug - 20.00 
Billetter: 350,-

 

 

MUSIC FOR A WHILE - PARKTEATRET

Parkteatret har vært en hovedarena for Music for a While siden de etablerte seg midt på 2000-tallet, og den årlige julekonserten er et fast innslag på Parkteatret.

Ved denne konserten vil ensemblet presentere deler av repertoaret fra sin kommende plate foruten noen av sine klassikere – ifølge Stian Carsensen «det beste i populærmusikken gjennom de siste 500 år».

Medvirkende: Tora Augestad, Trygve Brøske, Martin Taxt, Mathias Eick, Pål Hausken.

Bill. kr. 330,- + avg.
Dørene åpner kl. 18.30, konsertstart kl. 19.00.
Unummererte sitteplasser.